Home Izdvojeno Dođite na Božićni sajam u vrtić Ciciban

Dođite na Božićni sajam u vrtić Ciciban

PODIJELITE
?????

Na tradicionalnom Božićnom sajmu u Dječjem vrtiću Ciciban prikazani su prigodni radovi koje su djeca zajedno sa svojim roditeljima i bakama i djedovima izrađivali na posebnim radionicima tijekom prosinca. Sadili su pšenicu, izrađivali ukrase za bor, prigodne magnetiće, čestitke, kuglice, svjećnjake i druge predmete.

-To je prilika djeci da u vrtićkom okruženju gdje provode svoje dane, sada zajedno s bakama i djedovima i roditeljima stvore predbožićnu atmosferu gdje nastaju ovi božićni radovi. Djeca jako to vole i uživaj u tim radionicama kada zajedno sa svojim najbližima nešto stvaraju. – rekla nam je Martina Lacković, pedagog u Dječjem vrtiću Ciciban.?????

Na radionicama su sudjelovale sve odgojne skupine. Proizvodi nemaju cijenu, prilozi su dobrovoljni. -Meni je bila mama na radionici. Pravile smo snježne kugle. Moji prijatelji su radili snjegoviće. Ovdje imamo i tržnicu. Tu su i moje prijateljice Nikolina, Gabrijela i Antonija. – rekla nam je djevojčica Lana.
Tradicionalni Božićni sajam održat će se i sutra od 14 do 17 sati u svim objektima vrtića Ciciban. Dođite i izaberite prigodne božićne predmete nastale zajedničkim trudom na radionicama djece i roditelja. Dječji vrtić Ciciban organizira sutra i predstavu  u dvorani Galženica u 9.30 i u 10.30 sati. Odgojitelji svih odgojnih skupina koji su u dramskoj skupini pripremili su predstavu ‘Neuspjela podvala Djedu Božićnjaku’.
[print_gllr id=37994]