Home Gospodarstvo Dođite na besplatne edukacije u VG Poduzetnički centar

Dođite na besplatne edukacije u VG Poduzetnički centar

PODIJELITE
foto: arhiva

VG Poduzetnički centar u travnju nastavlja sa zanimljivim radionicama. Prva na redu je u četvrtak, 7. travnja, a tema je ”Kako se pripremiti za uspješnu realizaciju poticaja”. Početak je u 8.30 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica. Slijedeća radionica održava se 14. travnja na istoj adresi, ali u 9 sati, tema je ”Upravljanje markom i Internet oglašavanje”. Posljednja radionica na temu ”E-računovodstvo i E-poslovanje” počinje u 8.30 sati, također na adresi Šetalište Franje Lučića 15.

Edukacijama se želi pripremiti poduzetnike da što uspješnije realiziraju vlastite razvojne projekte koristeći jedan od mnogobrojnih izvora sufinanciranja, zatim pojasniti važnost upravljanja markom i važnost najjeftinijeg i najutjecajnijeg oglašavanja putem Interneta te da se polaznicima olakša poslovanje i komunikacija sa vanjskim knjigovođom, te skrene pozornost na najčešće pogreške u poslovanju kako bi se smanjila mogućnost pogrešaka i potencijalnih kazni.

Edukativna predavanja traju četiri sata i besplatna su za sve zainteresirane postojeće i buduće poduzetnike kao i njihove zaposlenike. Potrebna je prijava za određenu edukaciju na broj telefona 01 626 99 43 ili putem ispunjenog obrasca koji se nalazi na Internet stranici VG poduzetničkog centra.