Home Najave Danas počinju Goričke večeri uz dječju predstavu “Priča bez veze”

Danas počinju Goričke večeri uz dječju predstavu “Priča bez veze”

Povedite svoje najmlađe i lijepo se provedite! U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u Dvorani Gorica

PODIJELITE

Ovogodišnje Goričke večeri započinju s kazališnom predstavom za djecu temeljenom na istoimenoj slikovnici, a na pozornicu u Parku dr. Franje Tuđmana nam danas u 17.00 sati stiže zaigrani pocoloco duh koji spaja likovnost, glazbu i humor.

Dovedite svoje najmlađe kako bi kroz ovu predstavu naučili ponešto o suosjećanju za druge, o važnosti slušanja tuđe priče, ali i o hrabrosti da sami izrazimo svoje misli i osjećaje. U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u Dvorani Gorica – poručuju organizatori.

Teatar Poco Loco svoju novu predstavu radi na temelju predivne slikovnice “Priča bez veze” Ante Zaninovića, legendarnog autora animiranih filmova. U pomalo zaboravljenoj slikovnici (kojoj prethodi i animirani film u produkciji Zagreb filma) predstavlja pravi potencijal za glumačku igru. Njihova “Priča bez veze” najmlađima govori o suosjećanju za druge, o važnosti slušanja tuđe priče ali i o hrabrosti da sami izrazimo svoje misli i osjećaje. Jer bez toga – svaka priča je jedna obična priča bez veze!