Home Izdvojeno Dan je Gradske knjižnice i besplatan upis za nove članove

Dan je Gradske knjižnice i besplatan upis za nove članove

PODIJELITE

Gradska knjižnica Velika Gorica danas slavi svoj Dan i svim novim članovima poklanja besplatan upis.

Sve je počelo na današnji dan prije 129 godina, kada je u Gorici otvorena prva čitaonica.

– Svoj Dan tradicionalno obilježavamo 3. ožujka akcijom besplatnog upisa za nove članove. Svaki šesti stanovnik Velike Gorice i okolice naš je član, pridružite nam se i Vi. Akcija se odnosi samo na one koje se po prvi put upisuju te ranije nisu bile članovi Gradske knjižnice Velika Gorica – poručuju iz Knjižnice.

KNJIŽNIČARI NA STRUČNOM PREDAVANJU

Dan Gradske knjižnice Velika Gorica njezini djelatnici obilježavaju radno, a pridružit će im se i ostali knjižničari velikogoričkog područja – i to na stručnom predavanju “Sustav upravljanja kvalitetom u knjižnicama”, koje će se održati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37, od 12.00 do 13.30 sati, a u tom će vremenu sva tri odjela knjižnice biti zatvorena za korisnike. Predavanje će održati dr.sc. Miroslav Drljača, predsjednik Hrvatskog društva menadžera kvalitete.

– S obzirom na to da će u vrijeme održavanja radionice za djelatnike od 12.00 do 13.30 sati sva tri odjela knjižnice biti zatvorena, obavještavamo korisnike knjižnice i one koji to žele postati da u to vrijeme neće biti moguće ostvariti upis niti koristiti knjižnicu, te ih ljubazno pozivamo da se obrate u knjižnicu tijekom ostatka radnog vremena. Za one koji se danas neće moći upisati zbog našeg izvanrednog radnog vremena, omogućit ćemo im naknadni besplatan upis tijekom sutrašnjeg dana – dodali su iz Gradske knjižnice.