Home Gospodarstvo Dan Europe grad će obilježiti predstavljanjem EU projekata

Dan Europe grad će obilježiti predstavljanjem EU projekata

Široj javnosti putem prezentacija bit će predstavljeni EU projekti s velikogoričkog područja koji su uspješno provedeni ili su u provedbi iz područja obrazovanja, energetske obnove te mladih i usvajanja poduzetničkih vještina.

PODIJELITE

”Danom otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj” Grad Velika Gorice ove će srijede na Dan Europe, 9. svibnja, u obliku prezentacija predstaviti široj javnosti EU projekte s velikogoričkog područja koji su uspješno provedeni ili su u provedbi iz područja obrazovanja, energetske obnove te mladih i usvajanja poduzetničkih vještina.

Predstavljanje organiziraju Grad Velika Gorica, Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica d.o.o. i Razvojna agencija Grada Velika Gorica – VE-GO-RA.

– Svim zainteresiranima će se prikazati što je bilo potrebno da se projekti osmisle, prijave i implementiraju, tko je sve sudjelovao, financijske iznose, vremenske periode i ostale ključne informacije. Osobe koje će prezentirati projekte bit će osobe koje su sudjelovale (ili još sudjeluju) u provedbi projekata te će nakon prezentacije biti na raspolaganju za sva pitanja zainteresiranih o navedenim projektima ili općenito o mogućnostima financiranja iz EU fondova – najavljuju organizatori.

Prezentacije će se održati od 12 do 14 sati, na adresi Šetalište Franje Lučića 15, 10410 Velika Gorica u prostorijama Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove EU, Grad Velika Gorica.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji i saznaju sve što ih zanima o EU projektima na području Velike Gorice.

Raspored događanja

Od 12 do 13 sati
– predstavljanje projekta „Svako dijete ima pravo na obrazovanje“
– predstavljanje projekta „Energetska obnova dječjeg vrtića Ciciban“
– pitanja i odgovori

Od 13 do 14 sati
– predstavljanje projekta „Energetska obnova višestambene zgrade“ na adresi:
– Matije Slatinskog 2 Velika Gorica,
– kralja Dmitra Zvonimira 9-13 Velika Gorica,
– Zagrebačka 29-31 Velika Gorica,
– Slavka Kolara 10 Velika Gorica,
– kralja Stjepana Tomaševića 1 Velika Gorica,
– Trg maršala Tita 10-13 Velika Gorica,
– Matice Hrvatske 3 Velika Gorica,
– Slavka Kolara 9 Velika Gorica,
– Čakovečka 42-48 Velika Gorica,
– kralja Stjepana Tomaševića 2 Velika Gorica,
– kralja Stjepana Tomaševića 3 Velika Gorica,
– kralja Stjepana Tomaševića 5 Velika Gorica,
– Slavka Kolara 19-27 Velika Gorica,
– kralja Dmitra Zvonimira 21 Velika Gorica,
– Bratstvo I/6 Velika Gorica,
– Bratstvo I/2A-2B Velika Gorica.
– predstavljanje projekta FEENICS (Furthering youth Empowerment through ENhancing Intrapreneurial Commitment and Skills – Jačanje intrapoduzetničkih znanja i vještina mladih)
– pitanja i odgovori