Home Izdvojeno Iduće nedjelje crni humor u Stotki uz najbolje komičare Hrvatske

Iduće nedjelje crni humor u Stotki uz najbolje komičare Hrvatske

"Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to"

PODIJELITE
Foto: PR

15. prosinca se u klubu 100 organizira večer smijeha pod nazivom ‘Samo crnjaci i druge zločeste fore‘ na kojoj će nastupiti komičari iz Lajnap Comedy ekipe.

Radi se o tematskoj predstavi koja nikoga neće ostaviti ravnodušnima. “Ideje iz najmračnijih kutaka komičarski umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom. U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.”, navode organizatori.

Večer smijeha samo za otvorene šaljivdžije

Istaknuli su i kako je ova večer smijeha namijenjena samo onima koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu ‘smijeh kroz suze’, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

“Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.”

Nastupat će Aleks Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec. Večer počinje u 20 sati u klubu 100, a ulaznice su po cijeni od 40 kuna do 8. prosinca, 50 kuna od 9. do 14. prosinca, a na dan predstave cijena će biti 60 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i online OVDJE te na prodajnim mjestima Entria.