Home Izdvojeno Članovi Udruge Suncokret aktivno u šetnji gradom i posjetu knjižnici

Članovi Udruge Suncokret aktivno u šetnji gradom i posjetu knjižnici

Najavili su i tematsko predavanje pod nazivom "Profesionalna rehabilitacija osoba s invaliditetom" koje će se održati danas

PODIJELITE
Foto: Udruga osoba s invaliditetom Suncokret

Lijepo vrijeme i tople vikende iskoristili su i članovi Udruge osoba s invaliditetom Suncokret koji su u sklopu programa “Klubovi korisnika- Klub Aktiv” šetali gradom i posjetili Knjižnicu Galženica.

Prvo se okupljanje odvilo u prostoru Udruge nakon čega su krenuli u posjet Galženici gdje ih je dočekala djelatnica koja im je predstavila rad knjižnice. U posjetu su dobili i prigodne poklone te se čitala slikovnica o kojoj se razgovaralo. Članovi su imali priliku pogledati i izložbu mlade autorice Dine Kundih pod nazivom “Turopoljska oglavlja” koja je predstavljena u izlogu.

Danas, 24. veljače održavaju tematsko predavanje pod nazivom “Profesionalna rehabilitacija osoba s invaliditetom” koje će  provesti Marija Bijelić, mag. paed. iz Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize. Predavanje možete pratiti preko Zoom platforme, a ovdje se nalaze sve informacije i pristupni podaci.