Home Rekreacija Četiri zlata i dva srebra na kupu Hrvatske za plesačice Akrobatskog rock’n’roll...

Četiri zlata i dva srebra na kupu Hrvatske za plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica

Odlični rezultati!

PODIJELITE

Na nedavnom 2. Kupu Hrvatske, Akrobatski rock’n’roll klub Gorica postigao je značajan uspjeh. Članovi kluba osvojili su četiri zlatne medalje i dva srebra. U kategoriji formacija, klub je dominirao, osvajajući prva mjesta u tri različite kategorije.

U kategoriji Velikih formacija 1, formacija Bubbelgum je osvojila prvo mjesto, dok je formacija Wednesday trijumfirala u kategoriji Velikih formacija 2. Formacija Lollipop je osvojila zlato u kategoriji Velikih formacija 3, a formacija Mustre u kategoriji Malih formacija 1.

U kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija, formacija Dolls je osvojila srebrnu medalju, dok je formacija Butterfly osvojila srebro u kategoriji Malih formacija 3. Klub je također postigao uspjeh u ostalim kategorijama, sa seniorskom ženskom formacijom Revolution koja je zauzela četvrto mjesto, te s Leonom Hrvačićem i Davidom Kovačem Savanovićem koji su se plasirali u finale kategorije Mlađih juniora 2 i osvojili sedmo mjesto.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.