Home Crna Kronika Česte provale u vikendice: ukrali kotao za pečenje rakije, alkohol, aparat za...

Česte provale u vikendice: ukrali kotao za pečenje rakije, alkohol, aparat za gašenje požara…

U posljednjih sedam dana na području Velike Gorice zabilježeno je 38 raznih događaja, od čega 14 kaznenih djela

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

U proteklom je tjednu, kako su izvijestili u goričkoj policiji, najviše bilo provala u vikendice, i to na području Lukinić Brda, Turopoljskog Markuševca i Selca. Laka su to meta provalnicima, pa policija upozorava građane- pripazite. U Lukinić Brdu, srećom, ništa nije otuđeno, već je napravljena manja materijalna šteta razbijanjem drvenih vrata. U Selcu nedaleko Veleševca provalnik je ušao kroz šupu, nakon toga i u kuću gdje je ukrao nekoliko litara alkoholnog pića i piva u vrijednosti 200 kuna. Onaj u Markuševcu provalio je kroz podrum i ukrao bakreni kotao za pečenje rakije te ostavio materijalnu štetu u vrijednosti 1500 kuna.

Osim toga, provaljeno je i u plastenik u Turopoljskom Markuševcu odakle je lopov otuđio 100 kilograma bakrenog električnog kabla i aparat za gašenje požara, sve je to natovario u tačke i otišao, a šteta se procjenjuje na oko pet tisuća kuna.

U posljednjih sedam dana na području Velike Gorice zabilježeno je 38 raznih događaja, od čega 14 kaznenih djela. Zabilježeno je jedno nasilje u obitelji, sedam prometnih nezgoda te četiri prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge.