Home Vijesti Carina prodaje 420 litara rakije

Carina prodaje 420 litara rakije

PODIJELITE
Foto: ilustracija

Carinski ured Zagreb objavio je javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda na neposrednu pogodbu za “rakiju” Područnog carinskog ureda Zagreb radi destilacije.

Na tenderu je čak 427,80 litara rakije, a procijenjena vrijednost joj je 427,80 eura.

U prikupljanju pisanih ponuda mogu sudjelovati PRAVNE i FIZIČKE OSOBE (OBRTNICI) – OVLAŠTENI DRŽATELJI TROŠARINSKOG SKLADIŠTA – PROIZVOĐAČI, koji robu mogu koristiti kao sirovinu u proizvodnji novog trošarinskog proizvoda unutar kategorije alkoholnih pića, pri čemu na novi proizvod nastaje obveza obračunavanja i plaćanja trošarina, sukladno trošarinskim propisima, te pod uvjetom da su dostavili ponude kao ponuditelji i priložili potrebne preslike dokumentacije.

Kupac alkoholnog pića se obvezuje redestilirati kupljena alkoholna pića. Redestilacija kupljenih alkoholnih pića kontrolirati će se putem mjesečnih izvješća koje je kupac dužan dostaviti nadležnom trošarinskom uredu.

Prikupljanje pisanih ponuda, provoditi će se od 12. do 19. listopada 2023. godine do 9:30 sati. Čitanje pristiglih ponuda za prodaju izvršiti će se u prostorijama Područnog carinskog ureda Zagreb, 19. listopada 2023. godine u 09:35 sati, soba 211. drugi kat, Avenija Dubrovnik 11, 10000 Zagreb.

Objava rezultata prikupljanja pisanih ponuda biti će 19. listopada 2023. godine na oglasnoj ploči PCU Zagreb u 11:00 sati.

Natječaj možete vidjeti ovdje.