Home Izdvojeno Buvljakuše skupile novac, obitelj našla izvođača: Dorian Puceković (4) na proljeće dobiva...

Buvljakuše skupile novac, obitelj našla izvođača: Dorian Puceković (4) na proljeće dobiva lift

PODIJELITE

Prije nešto više od godinu dana Buvljakuše su se obećale javiti s informacijama o akciji za četverogodišnjeg Doriana Pucekovića iz Kuća, koji boluje od spinalne atrofije mišića, za kojeg su se skupila sredstva za lift koji će njemu i njegovoj obitelji biti od velike pomoći. Došao je taj dan.

Roditelji malog Dorijana pronašli su izvođača, ugovor je potpisan i radovi kreću na proljeće!

“S obzirom da smo mi prikupljale sredstva dogovor sa roditeljima je bio da oni nađu izvođača radova i firmu koja će lift ugraditi ali kako to biva u posljednje vrijeme u Lijepoj našoj najteže je naći majstore ali uz angažman, trud i muku roditelja uspjeli su naći firmu. I tako s ponosom možemo pokazati našeg velikog dječaka koji će uskoro postati još samostalniji”, objavile su Buvljakuše.

“Dorian i njegova obitelj vam se još jednom od srca zahvaljuju a sreća na njegovom licu govori više od 1000 riječi. Po završetku radova javit ćemo vam se opet i naravno sve popratiti fotografijama”, objavile su Buvljakuše na svojim mrežnim stranicama.

“Mirno spavamo cijelo vrijeme”, poručile su goričke humanitarke zlim jezicima koji su spekulirali da su prikupljena sredstva netransparentno potrošena.