Home Sport Brozović protiv Futsal Gorice: Sumnjaju u transparentno trošenje doniranog novca

Brozović protiv Futsal Gorice: Sumnjaju u transparentno trošenje doniranog novca

Futsal Gorica dobio je dio dogovorenih donacija, no trenutno je zbog sumnji zaustavljena daljnja uplata

PODIJELITE

Ovih dana sportskim medijima bruji priča o našem nogometašu Marcelu Brozoviću, odnosno, priča u vezi donacija za malonogometni klub Futsal Gorica. Igor Mostarlić, predsjednik kluba Futsal Gorica Epic Brozo, podigao je tužbu protiv reprezentativca. Razlog tužbe su, navodi, neispunjene obaveze sponzora. Navodi se kako su sklopljena tri ugovora o sponzorstvu s Brozovićem u iznosu od ukupno 600 tisuća kuna, a do sada im je isplaćeno tek 100 tisuća kuna. Za portal Germanijak, Mostarlić je rekao da su ga ignorirali i da su mu htjeli izaći u susret.

Međutim, nakon tih izjava u medijima, priča je dobila preokret u kojem Marcelo Brozović uz odvjetnika tvrdi da su oni ti koji nisu dobili tražene odgovore od Futsal Gorice. Navode i kako uplata dalje nije bilo jer vjeruju da se novac ne troši na prave stvari, već nenamjenski i netransparentno. Portal Germanijak objavio je službeno priopćenje odvjetničkog društva u cijelosti.

U priopćenju navode da su dobili indikacije da se novac ne troši namjenski, a odgovorni ljudi iz kluba Futsal Gorica nisu im odgovarali na pozive niti im knjigovodstveno opravdali iznos koji su uplatili. Stoga Brozović kroz odvjetnika navodi da je postojala opravdana sumnja da bi i ostatak novca koji bi uplatili bio netransparentno utrošen. Čitavo priopćenje odvjetnika Dragana Dramca možete pročitati OVJDE.