Home Izdvojeno Na Božićnom sajamu kreativaca u Vukovini predstavit će se više od 15...

Na Božićnom sajamu kreativaca u Vukovini predstavit će se više od 15 izlagača

Sajam pod motom "Nešto za bor, nešto za pod bor" organizira Udruga Vukovina u srcu, a trajat će dva dana. U subotu je organizirano razgledavanje jaslica i kurje Alapić - "Kočijom kroz Vukovinu".

PODIJELITE

Udruga Vukovina u srcu drugu godinu za redom organizira Božićni sajam kreativaca. Sajam pod motom “Nešto za bor, nešto za pod bor” održat će se u petak i subotu u Društvenom domu u Vukovini.

Sajam će u petak trajati od 17 do 21 sat, a u 20 sati organiziran je prigodan glazbeno-scenski program povodom otvorenja. U programu će sudjelovati najmlađa skupina plesača i tamburaši KUD-a Čiče, tamburaši Umjetničke škole Franje Lučića, Grupa za akrobatski rock`n roll Sportskog plesnog centra Vega te mladi glazbenici Udruge Vukovina u srcu.

U subotu će sajam trajati cijeli dan – od 9 do 21 sat, a od 13 do 20 sati organizirano je razgledavanje jaslica i kurje Alapić – “Kočijom kroz Vukovinu”.

Na sajmu će se predstaviti preko 15 izlagača: OŠ Vukovina, Zmaj Anđelko pomaže djeci, Hrvatska čitaonica sela Kuti, Udruženje “Djeca prva”, OPG Brozović, Brigjević Distillery, Vesna Tafra iz Udruge žena Mraclin, KUD Čiče, OPG Robić, Atelier-Vilus, Maja Novak, Amalija, Štefica, Krpene lutke Ivana, Vukovina u srcu, Fimo figurice Toni, Medar s tržnice i Kućna radinost Meteja Plodinec.