Home Sport Bikovi započeli s treninzima pripremajući se za novu sezonu

Bikovi započeli s treninzima pripremajući se za novu sezonu

Igrači su stigli zdravi, u dobroj formi i bez ozljeda

PODIJELITE

Košarkašima Gorice završio je odmor te su prije nekoliko dana krenuli s pripremama za novu sezonu. Pripreme provodi pomoćnik trenera Braslav Turić kojemu su na raspolaganju trenutno “starosjedioci”: Mašić, Batur, Uljarević, Cinc i Majić, novopridošli Mikšić, Porobić i Nakić, mlade snage koje su prošle sezone lovile prve minute Sokola i Miloložu te juniori Perica, Čurčić i Selak.

„Započeli smo prvi mikrociklus priprema u kojem radimo s loptom, rastrčavamo se i vježbamo akcije ali bez kontakta. Igrači su stigli zdravi, u dobroj formi i bez ozljeda pa tako želimo i da ostane. Sljedeći tjedan čekaju nas intenzivniji treninzi, podizanje kondicije i kontakt igra. Neki igrači su novi, neki su već dugo ovdje i postepeno slažemo kompoziciju za što bolji ulazak u novu sezonu” – rekao je Braco Turić u pauzi treninga.

Roster još nije do kraja upotpunjen i čekaju ih još neka iznenađenja, a u planu su i prijateljske utakmice s nekoliko domaćih i stranih klubova. Bikove ove godine osim HT Premijer lige očekuju i iskušenja u ABA2 ligi pa je dobro vidjeti kako dišu klubovi iz regije.