Home Izdvojeno Beus Richembergh ponudio novi model upravljanja Gradom

Beus Richembergh ponudio novi model upravljanja Gradom

PODIJELITE

U Domu kulture Galženica Goran Beus Richembergh večeras je predstavio svoju kandidaturu za goričkog gradonačelnika. Predstavio je i program u kojem Goričanima nudi potpuno novi model upravljanja Gradom. – Zalažem se za ideju projektnog modela upravljanja, a ne procesnog. Važno je iz svakog upravnog odjela uključiti ljude u projektne ekipe i dati im zaduženja i rokove te mjeriti učinkovitost njihovog rada. Želim stvoriti model u kojem će se znati što se i koliko radi – poručio je Beus Richembergh.

img_1688

Kao prioritete istaknuo je dovršetak groblja u Kušancu, ubrzanje realizacije projekta Aglomeracija Velika Gorica i održavanje javnih prometnica. – Treba nam bolja i sustavna briga o prometnicama na području Grada. Veliki su nam problem klizišta. Imamo nekoliko naselja koja bi zbog toga mogla ostati prometno odsječena – dodao je kandidat HNS-a za goričkog gradonačelnika.

Podršku svome goričkom kolegi pružila je Anka Mrak Taritaš, kandidatkinja HNS-a za zagrebačku gradonačelnicu i saborska kolegica. Ona je istaknula važnost pokretanja zajedničkih infrastrukturnih projekata Zagreba i Velike Gorice. – Odmah treba započeti s izgradnjom tračničke veze između zračne luke i centra Grada Zagreba. Kada je riječ o infrastrukturi postoji niz projekata koji su nam zajednički, a to je ono što će građani najbolje osjetiti – objasnila je Mrak Taritaš.

img_1713

Goranu Beusu Richemberghu na predstojećim lokalnim izborima presudna će biti podrška goričkog SDP-a, koji je već predstavio svoga kandidata za goričkog gradonačelnika, Aleksandra Horvata.

– Prema istraživanju koje smo proveli 63 posto SDP-ovih birača smatra me najboljim kandidatom lijevog centra. Zašto se mučiti i maltretirati javnost, nema previše vremena, kampanje se ne počinje u ožujku i travnju. Građanima treba na vrijeme reći s čim i s kim idete na izbore te na što mogu računati. Ne treba se kockati sudbinom političkog projekta lijevog centra – istaknuo je Richembergh.

Ostaje vidjeti hoće li potreba za dobrim rezultatom na sljedećim izborima uspjeti ujediniti dva partnera, koja se jedino zajedničkim snagama mogu suprotstaviti trenutačno premoćnom goričkom HDZ-u.