Home Gospodarstvo Besplatna radionica za poduzetnike: Otkrijte sve tajne Google Business Profila

Besplatna radionica za poduzetnike: Otkrijte sve tajne Google Business Profila

Potrebne su prijave preko linka koji možete pronaći u tekstu

PODIJELITE

VEGORA poziva na radionicu “Sve mogućnosti Google Business profila” koja će se održati 22. rujna od 12 do 15 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Ova edukativna radionica otvorena je za sve velikogoričke poslovne subjekte, iznajmljivače i obiteljska gospodarstva, a sudjelovanje je besplatno. Google Business Profil pruža mogućnost upravljanja načinom na koji se vaša tvrtka prikazuje na Googleovim proizvodima, kao što su Karte i Pretraživanje. Radionica će pokriti ključne aspekte korištenja ovog alata i naglasiti njegovu važnost za komunikaciju s klijentima te optimizaciju poslovanja.

Predavač na radionici bit će Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Koružnjak je certificirani Google partner za Google Ads i Google Analytics programe te vlasnik digitalno marketinške agencije LosWebos. Njegovo bogato iskustvo i ekspertiza osigurat će sudionicima kvalitetnu edukaciju o Google Business Profilu.

Ova radionica ima za cilj osnažiti velikogoričke poduzetnike da postanu vlasnici svojih Google profila kako bi bolje komunicirali sa svojim klijentima, odgovarali na recenzije i iskoristili puni potencijal ovog alata. Google profil pruža ključne informacije o poslovanju na jednom mjestu, što je od iznimne važnosti u današnjem konzumerizmu.

Svi zainteresirani velikogorički poduzetnici pozvani su sudjelovati u ovoj radionici koja će im pomoći optimizirati svoje poslovanje i bolje komunicirati s klijentima.

Prijave na radionicu možete izvršiti OVDJE.