Home Crna Kronika Ante Barišić iz Gradića se i dalje traži. Od lipnja 2020. nestao...

Ante Barišić iz Gradića se i dalje traži. Od lipnja 2020. nestao mu je svaki trag

Jedini novitet u slučaju je to što je obitelj prijavila slučaj tužiteljstvu, no bez uspjeha i rezultata

PODIJELITE

U lipnju 2020. godine je dio nacionalne evidencije nestalih osoba posao Ante Barišić iz Gradića. U trenutku nestanka imao je crnu kratku kosu, smeđe oči i bradu. Srednje je tjelesne građe te je imao oko 70 kilograma i visok je oko 175 centimetara. Navedeno je i kako na desnoj podlaktici s unutarnje strane ima tetovažu u obliku krila anđela. Mladić je rođen 30.03.1997. godine i živio je u Gradićima u ulici Matije Gupca.

Nakon što je zadnji puta viđen na Kajzerici gubi mu se svaki trag. Obitelj je nakon toga polijepila plakate po gradu i tažili su bilo kakvu informaciju o svom sinu i bratu. Nažalost, kako saznajemo od članova njegove obitelji, bezuspješno. Od tada nisu čuli nikakve informacije niti imaju nove tragove.

Jedini novitet u slučaju je to što je obitelj prijavila slučaj tužiteljstvu i Vrhovnom sudu te su željeli prijatelja, koji možda ima neke informacije, staviti na hipnozu kako bi dobili neke nove tragove. Međutim, njihov zahtjev je odbijen.

Nestale osobe koje se vode u evidenciji tamo su navedene sve dok se ne pronađu. “Mi u slučaju nestalih osoba držimo objavu na stranici dok god se poduzimaju mjere traganja za nestalim osobama kao što je u ovom slučaju. Kada je osoba pronađena tada mičemo sa stranice.”, govore nam iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Ako imate informacije možete se javiti u policijsku postaju i na telefonski broj 192. Osim toga, možete se javiti i obitelji, no mole da im se javljate isključivo s točnim i sigurnim informacijama te da uzimate u obzir kako trenutno prolaze kroz vrlo tešku situaciju. Brojevi na koje se možete javiti su 0923594050 i 0923953305, a iza njih stoje roditelji Božidar i Marina te njegova braća Mihael, Domagoj, Benjamin, seka Sara i mali braco Vito.