Home Izdvojeno Nova kampanja i akcija Zagrebačke županije: Odaberi odmor i osvoji shopping

Nova kampanja i akcija Zagrebačke županije: Odaberi odmor i osvoji shopping

Za sve rezervacije tijekom prvog tjedna u srpnju u nekom od 30 odabranih zelenih utočišta, županija daruje i poklon kupon

PODIJELITE
Foto: Zagrebačka županija / odmornikadblize.hr

Zagrebačka županija pokrenula je akciju ‘Odaberi odmor i osvoji shopping!’ s kojom možete dobiti poseban poklon kupon u iznosu od 350 kuna.

Naime, pokrenuta je kampanja jedne od najljepših kontinentalnih destinacija kojom se domaći gosti pozivaju na siguran odmor prepun doživljaja, a traje do 1. kolovoza.

Ono što trebate učiniti je na stranici odmornikadblize.hr pronaći svoje zeleno utočište i otkriti ljepote Zagrebačke županije. Za sve rezervacije tijekom prvog tjedna u srpnju u nekom od 30 odabranih zelenih utočišta, županija daruje i poklon kupon. Iznos kupona je 350 kuna za shopping, a može se iskoristiti u Designer Outletu Croatia.

“Važan dio kampanje su smještajni kapaciteti, ruralna utočišta i vrhunski eno-gastro ponuda, a upravo kroz ove sadržaje vidimo priliku u pozicioniranju naše županije kao idealne vikend destinacije prvenstveno za stanovnike glavnog grada, ali i za sve one koji istinski uživaju u miru i ljepoti bez masovnog turizma. Zeleni zagrebački prsten nudi mnogo kvalitetnih sadržaja, i to na pola sata od centra Zagreba, pa je sjajna prilika za bijeg od
stresa i gradskih gužvi”, kaže Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije.

Na stranici Odmor nikad bliže možete pronaći ruralna utočišta, vinske ceste i brojne restorane koji nude okuse tradicije.