Home Izdvojeno Akcija, triler i biografska drama u Kinu Gorica

Akcija, triler i biografska drama u Kinu Gorica

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Od danas do 2. svibnja u 21 sat u Kinu Gorica možete pogledati triler ”Istina ili izazov”. Režiju potpisuje Jeff Wadlow, a u glavnim ulogama su Tyler Posey, Lucy Hale i Landon Liboiron.

– Novi napeti i zastrašujući triler o naizgled bezazlenoj igri, u kojoj se pred igrače postavlja pitanje prihvaćaju li izazov ili istinito odgovaranje na zadatak, koji im daju drugi sudionici u igri. Grupa prijatelja, studenata započinju igru, no u jednom trenutku ona postaje smrtonosna – najavili su film u POUVG.

Film ”Osvetnici: Rat beskonačnosti’‘ na rasporedu je u 18 sati od danas do 2. svibnja, osim sutra kada film neće biti prikazan. U glavnim ulogama ovog filma su Chris Hemsworth, Chris Evans, Benedict Cumberbatch i Robert Downey Jr., a režiju potpisuju Anthony i Joe Russo.

– Konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir – najavljuju film u POUVG.

Na Matineji za umirovljenike sutra u 11 sati bit će prikazana biografska drama ”Samo more zna” Jamesa Marsha. Film je snimljen prema istinitoj priči o Donaldu Crowhurstu čiji je pokušaj oplovljavanja svijeta jedrilicom jedna od najvećih misterija u povijesti, ali i priča o njegovoj obitelji koja je cijelo vrijeme samo čekala na njegov povratak, najavljuju u POUVG. U glavnim ulogama su Colin Firth, Rachel Weisz i David Thewlis.