Home Vijesti AGLOMERACIJA Raspored radova i prometna regulacija u periodu 28.10.-4.11.

AGLOMERACIJA Raspored radova i prometna regulacija u periodu 28.10.-4.11.

PODIJELITE

Objavljen je plan izvođenja radova i prometne regulacije prilikom rekonstrukcije i izgradnje sustava odvodnje na području Velike Gorice.

SELNICA – PETINA

Za dogradnju sustava odvodnje za područje oko budućeg crpilišta Črnkovec na poddionici Selnica – Mala Kosnica – Velika Kosnica – Petina promet će biti zatvoren danas i sutra u Maloj Kosnici od 8 do 16 sati, a u Drenju Ščitarjevskom do 4. studenoga radnim danom od 7 do 16 sati.

DONJE TUROPOLJE

Na poddionici sustava odvodnje Donjeg Turopolja, podsustav Buševec – Ogulinec, na Sisačkoj ulici od Buševca do Ogulinca te u Ulici Dolenec i Zagrebačkoj u Buševcu do 4. studenoga vršit će se pripreme za asfaltiranje.

U istom periodu za asfaltiranje će se pripremati i Ulica sv. Fabijana, Ulica Pucekovići te Ulica Franje Lučiča u Kučama. Isto se odnosi i za Ulicu stara cesta u Vukovini.

U Rakitovcu će se do kućnog broja 284. u istom periodu vršiti podbušivanje ispod mosta i kućni priključci za stanare i komunalna vozila.

Otežano prometovanje u istom periodu zbog izrade kućnih priključaka na poddionici Turopolje-Rakitovec bit će u Turopoljskoj, Braće Radića i Pucekovićevoj.