Home Gospodarstvo AGLOMERACIJA Evo koje ulice će biti zatvorene, a gdje će se otežano...

AGLOMERACIJA Evo koje ulice će biti zatvorene, a gdje će se otežano prometovati

U nastavku donosimo plan radova

PODIJELITE

U tjednu pred nama nastavljaju se radovi na sustavu odvodnje. Na nekim lokacijama biti otežano prometovati određenim dijelovima grada i okolice.

Privremeno će i dalje biti zatvoreno križanje ul. kralja Zvonimira i Pleške ul. – Ulica kralja Zvonimira od Ul. kneza Ratimira zajedno sa križanjem Pleška – Rakarska – Šetalište Franje Lučića – Zvonimirova. Predviđeno trajanje radova za ovu dionicu je do 1. kolovoza. Rakarska ulica otvorena je za promet od Hotela Garden Hill prema budućem Intersparu.

Foto: Renato Glogovčan

Nadalje, zatvorena je i sljedeća dionica: Sisačka ul. – Križanje Sisačke ulice i odvojak Sisačke ulice za ZTC i trgovački centar (Lidl, Era, Bipa, Pepco). Predviđeno trajanje radova lanirani radovi je do 01. lipnja. Promet se odvija iz Sisačke ulice prema ZTC i trgovačkom centru jednom prometnom trakom, dok je izlazak iz trgovačkog centra usmjeren na desno prema Auto Gašparić – obilazak do glavne ulice.

Otežano će se prometovati u Črnkovcu, Ščitarjevu i Obrezini, Sasima i Drenju uz naizmjenično propuštanje vozila,a ponegdje će biti promet i zatvoren. Nastavljaju se i radovi u području Mraclina, Turopolja, Vukovine, Rakitovca, Kuča i Buševca.

Detaljnije donosimo u nastavku:

Prometna regulacija_aglomeracija Velika Gorica