Home Gospodarstvo Ačkar: U srpnju besplatan vrtić za djecu roditelja s prebivalištem na području...

Ačkar: U srpnju besplatan vrtić za djecu roditelja s prebivalištem na području Grada

Ovom mjerom želimo financijski pomoći velikogoričkim obiteljima koje imaju djecu u vrtićima da lakše prebrode ovo razdoblje, te svojoj djeci omoguće odlazak na ljetovanje

PODIJELITE

Nakon što su takvu mjeru imali u veljači i ožujku ove godine, iz Grada su je odlučili primijeniti i na mjesec srpanj! Gradonačelnik Krešimir Ačkar danas je potpisao Zaključak o oslobađanju roditelja od plaćanja cijene programa predškolskog odgoja za mjesec srpanj 2022. godine.

Mjera se odnosi na roditelje i djecu s prebivalištem na području Grada Velike Gorice i primjenjuje se za djecu u vrtićima kojima je osnivač Grad Velika Gorica, za djecu u vrtićima drugih osnivača i za djecu u obrtima dadilja na području Grada Velike Gorice.
Ovom mjerom želimo financijski pomoći velikogoričkim obiteljima koje imaju djecu u vrtićima da lakše prebrode ovo razdoblje, te svojoj djeci omoguće odlazak na ljetovanje – ističe gradonačelnik Ačkar.

Detaljnije o svim mjerama koje poduzimamo na području predškolskog odgoja i školstva, proširenju kapaciteta velikogoričkih vrtića, te o upisima u vrtiće donosimo uskoro…