Home Izdvojeno Županija traži 138 pomoćnika u nastavi

Županija traži 138 pomoćnika u nastavi

Prijave se podnose školama, a otvorene su do 16. kolovoza 2019. godine.

PODIJELITE

U sklopu projekta “Prsten potpore” Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za zapošljavanje 138 pomoćnika u nastavi za rad sa 155 učenika s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije. Prijave se podnose školama, a otvorene su do 16. kolovoza 2019. godine.

Projektom je predviđen odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama na području Zagrebačke županije radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika. Pomoćnici u nastavi zaposlit će se u 29 osnovnih i 6 srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija na nepuno radno vrijeme (minimalno 20, maksimalno 35 sati), odnosno na puno radno vrijeme.

Natječajni postupak provode škole koje na svojim web stranicama objavljuju Natječaj za zapošljavanje pomoćnika u nastavi na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2019./2020. i provode selekciju kandidata. Popis škola-partnera projekta, Javni poziv kao i detaljne informacije i način prijave možete vidjeti na web stranicama Zagrebačke županije pod rubrikom Natječaji.

Pozivaju se svi zainteresirani kandidati koji zadovoljavaju uvjete da se prijave na natječaje škola.