Home Vijesti Županija izdvaja 1,8 milijuna kuna za humanitarne i socijalne projekte

Županija izdvaja 1,8 milijuna kuna za humanitarne i socijalne projekte

Objavljen je natječaj za udruge

PODIJELITE
Foto: Arhiva

Zagrebačka županija je na svojim službenim stranicama objavila javni natječaj kojim dodjeljuju 1,8 milijuna kuna za financiranje programa i projekata zdravstvenog, socijalnog i humanitarnog značenja na području Zagrebačke županije u 2022. godini. Prijave se mogu podnositi podnose do 7. ožujka ove godine.

U natječaju objašnjavaju da prijavitelji moraju djelovati na području Županije najmanje godinu dana prije dana objave javnog natječaja, a udruga mora biti upisana u Registar udruga. Program i/ili projekt mora obuhvaćati osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije, biti besplatan za korisnike kojima je namijenjen, a njegovo provođenje ne smije trajati dulje od 12 mjeseci.

Financijska potpora za pojedini program ili projekt može biti odobrena u iznosu od najmanje 5.000 kuna do najviše 200.000 kuna, a u okviru ovog javnog natječaja prijavitelji mogu prijaviti i ugovoriti samo jedan program/projekt. Više o natječaju možete pronaći na stranicama županije, u Upravnom odjelu za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, Ulica grada Vukovara 72/VI, Zagreb te na brojeve telefona 6009-485 i 6052-865.