Home Izdvojeno Živa knjižnica sa snažnim i hrabrim ženama, dođite i pročitajte njihove priče

Živa knjižnica sa snažnim i hrabrim ženama, dođite i pročitajte njihove priče

U petak čitate zanimljive priče četiri žene u lokalnoj zajednici

PODIJELITE

Živa knjižnica u novom izdanju donosi zanimljive priče žena u lokalnoj zajednici Velike Gorice, koje svojim životima i djelovanjem inspiriraju druge. Gorički klub mladih poziva vas na čitanje četiri knjige sa snažnim i zanimljivim pričama, a to su Đurđa Dehin- predsjednica Udruge edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije, Marina Drašković- humanitarka, osnivačica i predsjednica Judo kluba osoba s invaliditetom Fuji, Ana Katulić- samostalna obrtnica, glumica i novinarka, te Vesna Tafra, predsjednica Udruge žena Anđela Lovreković, proizvođačica rukotvorina i zaljubljenica u fotografiju.

“Ne propustite doći i poslušati ih jer sve su to žene koje ne samo da će vas inspirirati i zadiviti svojim pričama, već će ostaviti značajan utisak pokazujući vam kako to izgleda kada žena odluči ostvariti svoj cilj“, pozivaju u Goričkom klubu mladih

Pravila znate, ali ih ponavljamo- u živoj knjižnici čitatelji ‘posuđuju’ knjigu na ograničeno vrijeme, te je nakon čitanja (razgovora koji traje otprilike 15 minuta) “vraćaju na policu”. Nakon razgovora sa jednom “knjigom”, tj. izlagačem, čitatelji se rotiraju sa drugima te potom upoznaju novog izlagača.

Živa knjižnica je u petak, 15. ožujka s početkom u 19:30, u prostoru Centra
za posjetitelje Turističke zajednice Velika Gorica.