Home Velikogoričani na djelu Zahvaljujući pomoći Velikogoričana, maleni Noa ide na liječenje u Tursku

Zahvaljujući pomoći Velikogoričana, maleni Noa ide na liječenje u Tursku

Jednogodišnji dječak ima sedam dijagnoza, a njegova majka pronašla je pomoć u Turskoj

PODIJELITE

Noa Kokanović je jednogodišnji dječak čija je majka zatražila pomoć od građana. Noa je slijep, ima oštećenje lijevog slušnog kanala, poremećaj senzorike, motorike i epilepsiju. Njegova majka, Marija Kokanović, spas je pronašla u klinici “Acibadem” u Turskoj te je počela s prikupljanjem novca za njegovo liječenje.

Nakon poziva, molbi, donacija, dijeljenja i sve pomoći, zaprimili su poziv iz Acibadema te dobili datum za Noine terapije. Letjeti za Tursku bi trebali 3. travnja i ostati par dana. “Uz neurokirurga, neuropedijatra i oftalmologa uključio se i fizijatar. Za neke pretrage će ga trebati i uspavati, međutim u bolnici nemamo smještaj pošto prvi puta neće biti operiran, ali oni su nam napravili rezervaciju u hotelu kojeg mi plaćamo te osigurali prijevoz sa aerodroma do hotela.”, objašnjava majka.

Navodi i kako donatora za avionske karte imaju, a uskoro će objaviti i sve informacije u vezi smještaja. Marija zahvaljuje svima na pomoći. “Teški dani su iza nas i sad nas je nestrpljenje dotuklo, svaki dan iščekujemo točan iznos. Pošto Noa ima sedam dijagnoza to im je teže izračunati jer uvijek može nešto dodatno iskrsnuti.”, dodaje.

Malenom želimo svu sreću uz nadu da će terapije u Turskoj uroditi plodom.