Home Izdvojeno VG LIMAČI Nova sezona koja donosi nove radosti

VG LIMAČI Nova sezona koja donosi nove radosti

Krenuli su upisi u Univerzalnoj sportskoj školli

PODIJELITE

Upis djeteta u klub GK VG LIMAČI aktivan je i traje kroz cijelu školsku godinu. S obzirom da se sportske aktivnosti provode prema planu i programu Univerzalne sportske škole koje je odobrilo, verificiralo tada MZOS (Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta), te da se prolazi kroz više sportova godišnje, jedino je ovisno u kojem se vremenskom razdoblju dijete uključi u rad, tj. koji je sport u trenutku upisa aktualan.

Sportska grana koja se provodi, te njegovi elementi, isključivo su namijenjeni dobi djeteta čiji se rad dijeli u tri dobne kategorije, dvije predškolske i jedna školska sportska grupa, a sve to pod stručnim rukovodstvom i višegodišnjim iskustvom profesora/ica kineziologije.
Za prvi dolazak djeteta potrebno se najaviti telefonskim pozivom ili sms – om (pogledati kontakt), radi cjelokupne organizacije grupe i treninga.

Ujedno, prva dva ili tri (ovisno o procjeni trenera/ica) treninga su neobavezni u smislu upisa djeteta u program, odnosno, prva dva (tri) treninga smatraju se probnim. Nakon završenog treninga vrše razgovor s roditeljima, odnosno izlaze s povratnom informacijom vezano za sam rad, disciplinu djeteta i sve drugo što je vezano za daljnji nastavak provedbe sportskih aktivnosti u dobnoj skupini kojemu dijete pripada.
Ako je dijete zadovoljno sa svime (grupom, konceptom treninga, radom trenera/ica), upisnica s ugovorom i kućnim redom se ispunjava, te se dostavlja na prvom sljedećem treningu.

Goran Klobučarić