Home Izdvojeno VG FEST: Stigao detaljni program za festival urbane kulture!

VG FEST: Stigao detaljni program za festival urbane kulture!

Radionice, vježbanje, oslikavanje lica, ples na svili i koncerti..

PODIJELITE
Foto: Arhiva / Kronike Velike Gorice

Turistička zajednica Velike Gorice objavila je i detaljni program za VG Fest – festival urbane kulture i kreativnog nereda koji će se održati u Parku dr. Franje Tuđmana od 12. do 13. lipnja.

Prvi dan nas čekaju programi “Živimo aktivno i zdravo” koji uključuju vježbanje u workout parku, jogu, parkour, australski nogomet, dječje poligone za vježbanje… Ovaj dio festivala održavat će se od 10 do 13 sati.

Nakon toga od 16 sati kreću Ekološke radionice za djecu i odrasle pod nazivom “Ne VGtiraj Eko reagiraj”, Gorički klub mladih će imati vremensku kapsulu u kojoj ćete moći ostaviti svoj trag, a tu će biti i radionice crtanja kanom, zmajarenje, likovne radionice i oslikavanje lica. Neizostavne su i članice Traumatic artsa koje će održati radionice plesa na svili, hula hupu i plesa na ring. Nakon toga u 19:30 sati slijedi njihov nastup, a u 20:30 koncert Vjeke Ključarića i Eni Jurišić.

U nedjelju, drugi dan festivala će se u jutarnjim satima također održati sportske radionice “Živimo zdravo” te radionice Traumatic artsa i druge. Kroz cijeli dan će se održati Good vibration – Dance edition, točnije, plesni festival i nastupi plesnih grupa raznih plesnih stilova.

Za vrijeme festivala će se održati i Akcija gradske knjižnice “Sve za 5” gdje će se prodavati knjige po promotivnoj cijeni, a prodavat će se i suveniri te prirodna kozmetika.

Zabilježite ovaj vikend u kalendaru i vidimo se!