Home Izdvojeno VG Čistoća umanjuje račune za otpad gospodarskim subjektima

VG Čistoća umanjuje račune za otpad gospodarskim subjektima

Poslovnim subjektima koji ne dostave traženi Zahtjev i dokaze o privremenom prestanku rada usluga se redovno naplaćuje.

PODIJELITE

Zbog pandemije koronavirusa, a sukladno naputcima Nacionalnog stožera civilne zaštite ii VG Čistoća umanjit će račune za odvoz otpada oim gospodarskim subjektima koji su u cilju sprečavanja širenja zaraze zatvorili svoje poslovanje.

“Ukoliko ste privremeno zatvorili svoj objekt te Vam nisu potrebne usluge zbrinjavanja otpada VG Čistoće d.o.o. molimo da nas o tome obavijestite kako bi umanjili Vaše račune za vrijeme trajanja ovih mjera”, poručuju iz VG Čistoće koji su sve objavili i na svojim web stranicama.

Zahtjev za umanjenjem cijene otpada možete preuzeti OVDJE

Ispunjene obrasce, zajedno s dokazom privremenog prestanka rada (ispis iz e-Porezne ili neki drugi dokaz o privremenom prestanku rada gospodarskog subjekta) dostavite na email: odjava@vgcistoca.hr i to do 7. travnja 2020. godine.

“Navedeni zahtjev za umanjenje cijene javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada nam je potreban kako bi umanjili Vaše račune za mjesec ožujak proporcionalno broju dana koji ste radili, te kako vam do ponovnog otvaranja Vaših djelatnosti ne bismo naplaćivali odvoz otpada”, poručuju iz VG Čistoće.

Poslovnim subjektima koji ne dostave traženi Zahtjev i dokaze o privremenom prestanku rada usluga se redovno naplaćuje.