Home Izdvojeno Velikogorička plesačica Josipa Kukor uz bok Jessie Ware u njenom novom spotu

Velikogorička plesačica Josipa Kukor uz bok Jessie Ware u njenom novom spotu

Spot se snimao u Beogradu, a snimanje je trajalo više od 15 sati. Spot pronađite na kraju teksta

PODIJELITE

Mlada velikogorička plesačica i model Josipa Kukor može se pohvaliti još jednim ogromnim svjetskim uspjehom. Nakon što ste je sigurno vidjeli u reklamama za Raiffeisen banku ili Coca-Colu, prije nekoliko dana izašao je spot pjevačice Jessie Ware za pjesmu Spotlight u kojem pleše i Josipa. I to uz bok pjevačici.

Jessie Ware dolazi iz Engleske i na sceni se pojavila 2012 godine. Neke od njenih popularnijih pjesama su Say You Love Me, Wildest Moments i Tough Love na kojima ima preko 180 milijuna pogleda.

Vesela atmosfera i odlično iskustvo

Čuli smo se s Josipom koja nam je prenijela atmosferu sa snimanja i poslala par fotki. Naravno, uzbuđena je i sretna zbog ovog angažmana pa je priznala i kako nije spavala cijelu noć od uzbuđenja čekajući da spot napokon izađe. U spotu je završila, kako kaže, zbog kombinacije preporuke i audicije. “Preporukom sam saznala za audiciju. Casting sam odradila slanjem plesnog videa sa zadanim pokretom u traženom stilu pa su me tim putem odobrili. Sve to mi puno znači, pogotovo zato što sam tamo bila jedina iz Hrvatske i jer su na kraju bili jako zadovoljni rezultatima.”, govori nam.

Josipa je u potpunosti oduševljena tom prilikom, ali i samom Jessie. “Jessie je predivna, jako pristupačna i draga. Nešto najbolje mi je bilo kada je došla na probu dok smo još u dvorani radili koreografiju. Zamolili smo ju da pjeva polako, da svi ponovimo s njom. A kada je počela pjevati.. Sva sam se naježila kakav glas ima, a još se vidjelo da to pjeva bez ikakvog problema. Podivljali smo koliko je dobra bila.”

Snimanje je trajalo 15 sati

Snimanje je trajalo oko 15 sati, a snimalo se u Beogradu u Titovom vlaku. “Sve skupa mi je bilo predivno iskustvo, upoznala sam bas genijalne i talentirane ljude.”, dodaje za kraj.

Idućeg puta Josipu možete gledati na koncertu Nine Badrić ovog vikenda u Areni, a nimalo ne sumnjamo da ćemo je još mnogo puta gledati i na televiziji i video spotovima. Spot Jessie Ware u kojem pleše i Josipa, možete pogledati u nastavku: