Home Izdvojeno VELIKI USPJEH Učenik ZTŠ Rudolfa Perešina Denis Filipović najbolji u disciplini Prometna...

VELIKI USPJEH Učenik ZTŠ Rudolfa Perešina Denis Filipović najbolji u disciplini Prometna tehnologija

Osvojio je zlatnu medalju na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2022., najvećem natjecanju u ovomu dijelu Europe!

PODIJELITE
Foto izvor: ZTŠ Rudolf Perišin/web

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih proteklog je tjedna, od 10. do 12. svibnja Zagrebačkome velesajmu organizirala Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2022.

Najveći je to događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj, te ujedno najveće natjecanje u ovomu dijelu Europe!

Natjecalo se više od 360 najboljih učenika strukovnih škola, uz podršku više od 400 njihovih nastavnika. Sudjelovali su u više od 40 strukovnih disciplina koje obuhvaćaju atraktivan spektar od tradicionalnih struka do suvremenih disciplina ili interdisciplinarnih područja.

Velikogoričku Zrakoplovno tehničku školu Rudolf Perešin predstavljao je učenik 4.ZP razreda, ostvarivši najbolji mogući rezultat u jednoj od disciplina.

– Denis Filipović, koji je u disciplini Prometna tehnologija osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju. Učenika je na natjecanju pratila mentorica Karmela Boc, nastavnica grupe strukovnih predmeta. Čestitke učeniku i mentorici na ostvarenom rezultatu, a Denisu želimo puno uspjeha u daljnjem obrazovanju – ističu iz škole.