Home Vijesti Velika Gorica prvi puta u povijesti domaćin izbora za Miss sporta

Velika Gorica prvi puta u povijesti domaćin izbora za Miss sporta

Finalistice uživaju na Gradskom bazenu, a danas će učiti kako pripremati štrukle

PODIJELITE

Velika Gorica ove je godine, po prvi puta u povijesti, domaćin izbora Miss sporta. Finalistice se ovih dana upoznaju s našim gradom te su iskoristile priliku za osvježenje na Gradskom bazenu Velika Gorica. Finalistice će se 11. srpnja 2024. prvi put predstaviti velikogoričkoj publici na finalnoj večeri koja će se održati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica.

Bit će to njihov prvi izlazak, nakon čega slijedi talent show, odnosno koreografija kojom sportašice promoviraju sport iz kojega dolaze u trajanju od 45 sekundi. Nakon toga slijede izlasci u kupaćim kostimima, večernjim haljinama i malim crnim haljinama.

Talent show je točka koju finalistice svakodnevno uvježbavaju u Pučkom učilištu Velika Gorica, same ili uz pomoć drugih kolegica uz odabir glazbe po vlastitom izboru. To je prilika za promociju i upoznavanje drugih sportova, sklapanje prijateljstava i stjecanje novog iskustva, složile su se finalistice 33. izbora za Miss sporta Hrvatske.

Sportašice će se u velikom finalu u četvrtak, osim za titulu, nadmetati i za sjajne nagrade. Pobjednica će dobiti trogodišnju stipendiju veleučilišta Aspira za smjer sportski menadžment, a tu su i pokloni od Jana Nails i Tiens Europe GmBH.