Home Izdvojeno Vegini plesači nagrađeni za svoj talent i trud na europskoj i svjetskoj...

Vegini plesači nagrađeni za svoj talent i trud na europskoj i svjetskoj razini

Vegini plesači akrobatskog rock 'n' rolla postigli su zapažene rezultate na Europskom prvenstvu i Svjetskom kupu u Budimpešti

PODIJELITE

Budimpešta je bila domaćin Europskog prvenstva i Svjetskog kupa na kojem su sudjelovali i Vegini plesači akrobatskog rock ‘n’ rolla. Na ovom sportskom događaju, koji je okupio više od 1 000 natjecatelja iz cijelog svijeta, naši mladi sugrađani pokazali su iznimne vještine i talente na međunarodnoj razini.

U kategoriji Juveniles, Vita Tot i Noa Goleš su zasjali na svom prvom svjetskom kupu. Unatoč snažnoj konkurenciji, njihov uspjeh na 24. mjestu predstavlja značajan dosegnuti cilj. Njihov debi u ovoj kategoriji donio im je vrijedno iskustvo i potvrdu talenta koje posjeduju.

Ema Tot i Andrija Fabijančić, nakon perioda oporavka od ozljede, vratili su se na plesni podij s nevjerojatnom energijom i odlučnošću. Njihov fantastičan nastup rezultirao je osvajanjem 12. mjesta, što dodatno potvrđuje njihovu iznimnu kvalitetu. Osim toga, zadržali su visoku poziciju na 5. mjestu svjetske rang liste, čime su demonstrirali dosljednu izvrsnost.

Ženska juniorska formacija THE KING osvojila je sve prisutne svojim nevjerojatnim nastupom. Njihov ples ostavio je bez daha kako suce, tako i publiku, što im je donijelo visoko 12. mjesto.

Juniorska formacija “Ghostbusters“, koju čine talentirani plesači iz klubova ARRK MEGARock i SPK Vega, ostvarila je zapažen rezultat osvojivši šesto mjesto u svojoj kategoriji. Njihova izvedba bila je sjajna kombinacija koreografije, izražajnosti i tehničke izvrsnosti.

Ovi izvanredni rezultati svjedoče o kvaliteti i talentu naših plesača akrobatskog rock ‘n’ rolla. Njihova predanost, upornost i ljubav prema plesu omogućili su im da se istaknu na još jednom velikom svjetskom natjecanju.