Home Kultura Večeras u kinu: animirani ‘Scooby-Doo’ i akcijski ‘Ava’

Večeras u kinu: animirani ‘Scooby-Doo’ i akcijski ‘Ava’

Filmovi su na rasporedu u 18 i u 20:30 sati

PODIJELITE

Petak je odličan dan za odlazak u kino. Danas su na redu animirani film Scooby-Doo u 18 sati te akcijski o plaćenici Avi u 20:30 sati.

Scooby-Doo, 18 sati

U filmu ćemo saznati mnoge tajne i činjenice o omiljenoj ekipi koja već desetljećima rješava najsloženije misterije i zadatke. Kako su se Scooby i Shaggy sreli, kako se dvojac potom upoznao s mladim detektivima Fredom, Velmom i Daphne te kako su dospjeli do svog prvog slučaja.

Danas, nakon stotinu riješenih slučajeva, Scooby i njegova ekipa suočavaju se sa svojom najvećom i najizazovnijom misterijom ikada: opakim planom da pas duh Cerberus zavlada svijetom! Dok se svi oni utrkuju kako bi zaustavili apokalipsu pasa, Scoobijevi prijatelji otkrivaju njegovu tajnu ostavštinu i epsku sudbinu koja je veća od bilo čega što su mogli zamisliti…

Ava, 20:30

Režija: Tate Taylor
Uloge: Jessica Chastain, Geena Davis, Colin Farrell, John Malkovich

Smrtonosno lijepa i nevjerojatno učinkovita u svom opasnom poslu, Ava, vuk samotnjak i hladnokrvni ubojica, počinje spoznavati i vlastitu savjest.

Nakon što je pobijedila ovisnost o alkoholu i drogama uz pomoć Dukea, njezina mentora smrti i očinske figure, sve nestabilnija Ava dopušta da joj savjest stane na put prilikom zaključivanja “dogovora”, privlačeći neželjenu pažnju kršenjem protokola.

Kao rezultat toga, nakon neuspjelog pokušaja likvidacije visokog cilja, Ava se ponovno susreće sa svojom otuđenom obitelji nakon dugih osam godina izbivanja, nesvjesna da je upravo potpisala smrtni nalog…