Home Izdvojeno Večer u restoranu Mon Ami uz Krešu Bana i domaće i strane...

Večer u restoranu Mon Ami uz Krešu Bana i domaće i strane hitove 

PODIJELITE
Foto: Josip Škof

Za sve one koji uz ukusnu hranu žele uživati u predivnom ambijentu uz živu glazbu, restoran Mon Ami priprema odličnu večer. Ovog petka, 2. prosinca, u restoran Mon Ami stiže Krešo Ban, mnogima dobro poznati glazbenik koji će vam uljepšati provod. Uz urbane domaće i strane hitove i njegovu gitaru, specijaliteti restorana bit će još ukusniji.

Krešo Ban se glazbom profesionalno bavi već više od deset godina i do sada je prošao razne kutke Hrvatske sa svojim nastupima. Svojim glasom i gitarom gdje god da stigne stvara ambijent iz kojeg nećete htjeti otići. Kako kaže, kad ga ponese, svira bez stanke, a iz rukava izvlači samo najveće hitove.

Gosti ovog petka mogu očekivati stranu i domaću glazbu, a najviše će biti onih pjesama u kojima će publika najviše uživati. Ban svoj repertoar mijenja upravo po željama i reakcijama gostiju stoga je dobar provod garantiran.

Dođite u petak, 2. prosinca od 19 do 22 sata i nagradite se gastronomskim delicijama goričkih chefova. Pomno birane namirnice savršeno će se stapati u svakom jelu koje odaberete s menija.

Krešo Ban vrlo rado dolazi u naš grad na dobar provod, a na vama je da dođete u petak i sami se uvjerite da je upravo restoran Mon Ami prava destinacija za vikend druženje.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme na broj telefona: 01 6213 333

Foto: Josip Škof