Home Gospodarstvo VE-GO-RA poziva na besplatno predavanje ”Kontroling u malom poduzetništvu”

VE-GO-RA poziva na besplatno predavanje ”Kontroling u malom poduzetništvu”

PODIJELITE
foto: Arhiva

Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA priprema predavanje “Kontroling u malom poduzetništvu” koje će se održati u četvrtak 8. veljače u 9 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

– S ciljem da Vam približimo temu kontrolinga i mogućnostima njegove primjene pozivamo Vas na edukaciju ”Kontroling u malom poduzetništvu’. Iskusna predavačica gđa. Dubravka Lacić, govorit će detaljnije o specifičnostima kontrolinga, o formiranju cijena proizvoda i/ili usluga, o strukturi troškova i njihovom utjecaju na rezultat. Osim toga, nastojat će usmjeriti polaznike kako poboljšati poslovanje, optimizirati poslovne procese i kapacitete te kako racionalizirati troškove – rekli su iz VE-GO-RA-e.

Brze tržišne promjene mogu uzrokovati neželjene posljedice za poslovanje, stoga je važno biti pravodobno spreman. Da bi se to postiglo, važno je uvesti kontrolerski način poslovanja koji pravovremeno informira ako stvari krenu u krivom smjeru.

Predviđeno trajanje edukacije je četiri sata i besplatno je za sve zainteresirane. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se OVDJE.