Home Izdvojeno Usudi se doći

Usudi se doći

Reci čega se bojiš i ostvari se- naslov je knjige autorice Lee Brezar koja će u srijedu biti predstavljena u gradskoj knjižnici Galženica

PODIJELITE

„Imati talent za pisanje, slikanje, glazbu, matematiku, kemiju ili nešto drugo znači biti blagoslovljen darom koji mora služiti čovječanstvu, ne egu“, uvodni je tekst u predavanje i predstavljanje knjige, koji i sam mnogo govori o tematici iste.

“Reci čega se bojiš i ostvari se” priručnik je o traženju vlastite svrhe, a govori o putovanju koje se događa u svakome od nas, no koeg često sami nismo ni svjesni. Priručnik je podijeljen na šest cjelina kojima autorica predočava putovanje do traženja vlastite svrhe.

U svom stilu i bez dociranja autorica iznosi poznate zakone života i predočava ih na razumljiv i jednostavan način kroz pregršt primjera te postavlja niz pitanja kojima će čitatelja navesti da preispita svoja uvjerenja i obrasce ponašanja. „Pripremite bilježnicu, trebat će vam. Tražit ću od vas da postavite svoje formule za samoostvarenje jer znam da ih možete otkriti“ , kaže autorica Lea Brezar,

Još samo da spomenemo mjesto i vrijeme. Srijeda, 23. siječanj u knjižnici Galženica s početkom u 18 sati.

Lea Brezar spisateljica je koja, osim u iskusnom radu za perom, svoj profesionalan rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“ uvrštenu u top 100 agencija u Hrvatskoj, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija servisira niz klijenata i obuhvaća projekte TouristarTV, Superbrands, stručni magazin Brend kultura te nagradu FUL KULTURNO. Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja.