Home Izdvojeno Uskoro počinje Čiče Run&Bike liga, a trajat će sve do listopada

Uskoro počinje Čiče Run&Bike liga, a trajat će sve do listopada

Staza od 5,2 kilometra nalazi se oko jezera Čiče, a sudjelovati možete na jednom ili svim terminima lige

PODIJELITE

Sportsko rekreativna liga Čiče Run&Bike održat će se i ovog ljeta, a prvi datum je već za 10 dana. Održava se na stazi duljine 5,2 kilometra, a trči se i vozi krug oko jezera Čiče. Ove godine se održava u 12 kola.

Liga je podijeljena na dvije kategorije – Run i Bike&Run. Na run ili trčanje se mogu prijaviti punoljetni natjecatelji, a maloljetnima od 14 do 17 godina je dozvoljeno sudjelovanje isključivo uz pisanu suglasnost roditelja ili skrbnika. Djeca mlađa od 14 godina mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja ili skrbnika.

Pravo sudjelovanja u Bike&Run kategoriji imaju samo punoljetni natjecatelji.

Prijave se vrše putem e-maila na prijavecrb@s34.com.hr u kojem trebate navesti ime i prezime, spol, godinu rođenja, klub te datum kola na koji se prijavljujete. Kotizacija se plaća za svako kolo, cijena je 20 kuna, a uključuje operativni i administrativni trošak te okrijepu. Prijave će biti moguće i na mjestu događaja neposretno prije početka održavanja lige, najkasnije 20 minuta prije. U nastavku možete pogledati koji su termini liga.

Uz ligu će se održati i tombola u dva termina, a na njoj će moći sudjelovati natjecatelji koji su nastupili u najmanje jednom kolu. Za najbolje u ligi su osigurane medalje i nagrade sponzora, iako napominju da natjecatelji ne moraju nastupati s namjerom da se plasiraju.

Iako će se lige održavati na otvorenom i uz jezero Čiče, neće biti dopušteno fotografiranje, barem ne imovine koncesionara koja se nalazi u okolnom području. Zato su organizatori objavili i pravila ponašanja koja uključuju sportsko ponašanje i izbjegavanje ugrožavanja vlastite ili tuđe sigurnosti, onečišćavanje okoliša, kupanje u jezeru, snimanje, fotografiranje i objavljivanje pokretne i nepokretne imovine koncesionara.