Home Izdvojeno Učenici Umjeničke škole Franje Lučića izvrsni na međunarodnim natjecanjima

Učenici Umjeničke škole Franje Lučića izvrsni na međunarodnim natjecanjima

Ponovno su zauzeli nekoliko prvih mjesta u kategorijama

PODIJELITE

Učenici Umjetničke škole Franje Lučića se s gotovo svakog natjecanja vraćaju s odličnim rezultatima! Visoko pozicioniranje na ljestvici odradili su i na međunarodnom natjecanju Wind Stars održanom u Latviji.

Sudjelovali su učenici trube z klase profesora izvrsnog savjetnika Tomislava Špoljara koji su ponovno svojim izvedbama postigli sjajne rezultate. Tibor Rajtarić i Stefan Gjorgiev su u svojim kategorijama osvojili 1.nagradu i 1.mjesto, Adam Naglić je u svojoj kategoriji osvojio 2.nagradu i 1.mjesto, a Veronika Kantarević je osvojila 3.nagradu.

Uz njih je, kao i uvijek, bila njihova klavirska suradnica profesorica Iva Šorša. Iz škole navode kako su vrlo ponosni na svoje uspješne učenike.

No, sjajne vijesti stigle su im i s međunarodnog natjecanja Sonus op.7, gdje su učenici bili na natjecanju iz solfeggia. U Mini kategoriji Dominik Cvetnić i Gabrijel Svetopetrić osvojili su 1.nagradu. U 1.kategoriji Adam Naglić osvojio je 1.nagradu. U 2.kategoriji Leda Lovrenčić osvojila je 1.nagradu. Svih četvero kandidata bili su pod mentorstvom profesorice Pauline Kelava Vidović. U 3.kategoriji Iskra Jurišić osvojila je 3.nagradu, pod mentorstvom profesora Marka Bertića.

Čestitamo svim učenicima na odličnim rezultatima