Home Gospodarstvo U Velikoj Gorici poštari ponovno očitavaju stanje potrošnje na plinomjerima

U Velikoj Gorici poštari ponovno očitavaju stanje potrošnje na plinomjerima

Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca

PODIJELITE
Foto: posta.hr/web

Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području grada Zagreba i okolice, izvijestili su iz Hrvatske pošte. Poštari očitavaju plinska brojila u Gradu Zagrebu, te u Velikoj Gorici i Zaprešiću.

Poštar će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika, ući u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i očitati stanje potrošnje.

– Molimo sve korisnike Gradske plinare Zagreb da poštarima Hrvatske pošte omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i da im osiguraju neometan prilaz. Također molimo korisnike da se prilikom dolaska poštara radi očitanja brojila pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, a to podrazumijeva pravilno nošenje zaštitne maske za lice te držanje nužne udaljenosti – poručili su iz Hrvatske pošte.

Podsjetimo, Hrvatska pošta ugovorni je partner Gradske plinare Zagreb, a poštari očitavaju plinska brojila još od 2015. godine. Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021. godine