Home Najave U listopadu kreće program “Slovkići” za djecu s govorno-jezičnim teškoćama

U listopadu kreće program “Slovkići” za djecu s govorno-jezičnim teškoćama

U program se planiraju uključiti i roditelji kako bi dobili korisne savjete o tome kako pristupiti i kvalitetno sudjelovati u pripremi djeteta s govorno–jezičnim teškoćama za polazak u školu

PODIJELITE
Foto: Centar za djecu, mlade i obitelj / Facebook

U Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica od listopada kreće program Slovkići namijenjen djeci predškolske dobi s govorno-jezičnim teškoćama te djeci s govorno-jezičnim teškoćama kojima je odgođen upis u prvi razred osnovne škole. Autorica i voditeljica programa je stručna suradnica Vanja Uzelac, mag. logoped.

“Specifični ciljevi programa usmjereni su na poticanje predvještina čitanja i pisanja te jezičnog izražavanja i razumijevanja kod djece s govorno-jezičnim teškoćama predškolske dobi. U program se planiraju uključiti i roditelji s ciljem osnaživanja te dobivanja korisnih savjeta o tome kako pristupiti i kvalitetno sudjelovati u pripremi djeteta s govorno – jezičnim teškoćama za polazak u školu.”, objašnjavaju iz Centra za djecu, mlade i obitelj.

Prijave za upis djece u grupu primaju se do 07. listopada, a više informacija možete dobiti i upise možete izvršiti na broj mobitela 091/6231-734, telefon 6231-734, na e-mail info@centar-dmo-vg.hr te putem FB stranice Centra za djecu, mlade i obitelj.