Home Najave U Jezičku će se kroz travanj održavati senzomotoričke radionice za djecu

U Jezičku će se kroz travanj održavati senzomotoričke radionice za djecu

Cilj je stimulirati osjetila, usavršavati motoričke vještine, učiti vještine rada u grupi, stvoriti prijateljske odnose i osjećaj pripadnosti grupi

PODIJELITE

Zbog velikog interesa za tretman senzorne integracije u logopedskom kabinetu Jezičak uvedena je novost – senzomotoričke radionice za djecu. Ove radionice su namijenjene djeci od 3 do 5 godina koja pokazuju odstupanja u procesiranju senzoričkih informacija, ali i onoj djeci koju želite uključiti u vršnjačku igru pomoću koje će mnogo toga naučiti.

Cilj je stimulirati osjetila, usavršavati motoričke vještine, učiti vještine rada u grupi, stvoriti prijateljske odnose i osjećaj pripadnosti grupi. Radionice su vođene od strane stručne osobe, radnog terapeta/senzorno integracijskog pedagoga.

U okviru susreta roditelji će imati mogućnost stručnog savjetovanja od strane senzorno integracijskog pedagoga te logopeda u području rane intervencije, poticanja komunikacije i jezično-govornog razvoja te provedbe poticaja u vlastitom domu!

Radionice će se održavati kroz travanj u dva termina tjedno:

  • ponedjeljak: 13.15-14.15
  • srijeda: 13.00-14.00

Cijena za osam termina radionica je 1200 kuna. Broj prijava je ograničen. Dodatne informacije i prijave možete izvršiti na e-mail
info@jezicak.hr