Home Izdvojeno Turnir odbojke na pijesku okupio brojne zaljubljenike u ovaj sport

Turnir odbojke na pijesku okupio brojne zaljubljenike u ovaj sport

PODIJELITE

Na novouređenom igralištu za odbojku na pijesku kod Osnovne škole Eugena Kumičića održao se prvi turnir u odbojci na pijesku. Organizirali su ga entuzijasti iz Kluba odbojke na pijesku Tur koji su prethodno uredili zapušteni igralište i udahnuli mu novi sjaj.

Odbojka na prijesku - KOP TUR 2016 (1)

-Prijavilo se 17 ekipa. Nažalost bilo je i više prijavljenih ekipa, ali su neke zbog ozljeda morale odustati. Dvije ekipe došle su iz Zagreba, dok su ostale iz Velike Gorice. – rekla nam je Dijana Topčić, potpredsjednica Kop Tur-a

Turnir je izazvao veliki interes kako sudionika, tako i kod posjetitelja. Odaziv posjetitelja na sva tri dana bio je odličan, a naročito u popodnevnim i večernjim terminima. – Ovo što se ovdje događa je super stvar, eksplozija dugotrajnih težnji goričkih odbojkaša. Ovaj teren bio je zapušten skoro deset godina i nije bio korišten, ali uz pomoć gradonačelnika uspjeli smo učiniti nešto. – istaknuo je Josip Lukenda, član Kop Tur-a.

Odbojka na prijesku - KOP TUR 2016 (8)

Ovaj atraktivan i dinamičan sport privukao je i gradonačelnika Dražena Barišića koji se nakon dugo vremena okušao u odbojci. -Sjajno iskustvo. Ovaj sport preporučio bih svakome pa i našim sugrađanima srednje i starije dobi, a pogotovo mladima, neka dođu i neka zaigraju odbojku na pijesku. – poručio je gradonačelnik.

Odbojka na prijesku - KOP TUR 2016 1 (3)

Uređenje igrališta odbojke na pijesku i ovaj turnir prekretnice su u razvoju ovoga sporta u Velikoj Gorici, a kada tome dodamo najave iz Grada o gradnji još dva terena iduće godine, nesumnjivo je da je budućnost odbojke na pijesku u našem gradu ružičasta.

[print_gllr id=54826]