Home Izdvojeno Turistička zajednica osigurala 150 tisuća kuna za manifestacije

Turistička zajednica osigurala 150 tisuća kuna za manifestacije

PODIJELITE

Turistički ured Turističke zajednice grada Velike Gorice objavio je Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore iz programa ”Potpore manifestacijama u 2017. godini”. Programom je osigurano 150 tisuća kuna za potporu organizatorima manifestacija na području djelovanja Turističke zajednice grada Velike Gorice.

Sredstva će se odobravati za organizaciju i realizaciju kulturnih, zabavnih, sportskih, eno-gastronomskih i ostalih manifestacija. Turistička zajednica poziva zainteresirane Udruge da kao organizatori manifestacija dostave svoje zahtjeve za dodjelu financijske potpore.turopoljski-ručak gastro 2015

– Bespovratna novčana sredstava dodijelit će se manifestacijama koje podižu kvalitetu turističke ponude grada Velike Gorice, doprinose rastu broja gostiju i povećanju potrošnje uslužnog sektora grada te promoviraju Veliku Goricu kao zanimljivo turističko odredište – rekli su u TZ grada Velike Gorice.

Iz TZ-a su naglasili da su sredstva koja se dodjeljuju pojedinim organizatorima simboličnih iznosa kao znak podrške manifestaciji te da nisu dovoljna za kreiranje manifestacija koje bi se većim dijelom financirale iz sredstava Turističke zajednice. Također ističu da se sredstva isplaćuju nakon odrađene manifestacije i podnesenog izvješća o realizaciji.

Prijave za dobivanje potpora traju do 3. ožujka 2017. godine, a više informacija o ovom Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.