Home Izdvojeno Trčanje? Zašto ne!

Trčanje? Zašto ne!

Maraton klub VG upisuje nove članove i to u dva programa: Atletska škola i Život u pokretu

PODIJELITE

S početkom nove školske godine kreću i upisi u Maraton klub Velika Gorica koji se svojim djelovanjem već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara kao i putem organizacije sportskih manifestacija poput Turopoljske trke, Sretne trke, Dječjeg jesenskog krosa i Turopoljske lige trčanja.

Rad s atletičarima provode u dva programa – Atletske škole i Života u pokretu, te nude programe za atletičare i rekreativce.

Atletska škola namijenjena je svima koji se žele aktivno baviti atletikom te cestovnim ili planinskim trčanjem! Članovi redovito nastupaju na Prvenstvima Hrvatske u atletici, polumaratonu, maratonu kao i na drugim brojnim utrkama diljem lijepe naše. Program atletske škole se odvija svaki dan u tjednu po stručnim vodstvom

Program Život u pokretu namjenjen je svim rekreativcima kojima je više do opuštanja i održavanja zdravog tijela i duha nego do natjecanja. Treninzi se odvijaju u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnih trenera .

Više informacija o našem Klubu, našim utrkama i programima te načinu kako pristupiti klubu dostupne su na njihovom webu