Home Gospodarstvo Tražite posao? Ne propustite ovu priliku

Tražite posao? Ne propustite ovu priliku

PODIJELITE

Sutra od 9 do 17 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu održat će se Sajam poslova. Više od 90 poslodavaca na izložbenim pultovima predstavit će djelatnost iz koje dolaze i svoje potrebe za radom snagom, a nezaposlene osobe moći će se osobno predstaviti poslodavcu, ostaviti svoj životopis te dogovoriti termin za razgovor.

– Cilj Sajma je okupiti, na jednom mjestu, sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje i na taj način doprinijeti razvoju regionalnog gospodarstva – poručili su iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

video_8561d2130c4f0a

Za vrijeme trajanja Sajma poslova organiziran je dodatni program i radionice čiji je cilj informirati tražitelje zaposlenja o uspješnom načinu traženja posla, tribina u svrhu promocije zapošljavanja u građevinarstvu i različita predavanja namijenjena svim posjetiteljima.

Ovogodišnji 10. Sajam poslova organizira se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Zagrebačke županije te u partnerstvu devet gradova Zagrebačke županije, HOK-a – Obrtničke komore Zagreb, Udruženja obrtnika grada Zagreba, HOK-a – Komore Zagreb, Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Otvorenog učilišta Algebra.