Home Izdvojeno SVI SVETI Na ulazu će biti postavljena dezinfekcijska sredstva, osigurat će se...

SVI SVETI Na ulazu će biti postavljena dezinfekcijska sredstva, osigurat će se poštivanje mjera

Na području oko gradskog groblja će biti uvedena i privremena regulacija prometa kroz cijeli dan

PODIJELITE

S obzirom na to da je blagdan Svih svetih dan kada velika većina građanstva posjećuje gradska groblja, VG komunalac te djelatnici groblja, osigurat će poštivanje svih mjera i siguran boravak na groblju.

Kako navode, postavit će se dezinfekcijska sredstva na svim ulazima groblja na svim grobljima u Velikoj Gorici. Djelatnici  groblja imat će signalne prsluke te osiguravati poštivanje mjera za zaštitu od širenja COVID-19 virusa.  “Ovim putem molimo sve sugrađane da poštuju sve aktualne preporuke i upute za sprječavanje i suzbijanje širenja COVID–19.“, navode iz VG Komunalca.

Osim toga, bit će uvedena i privremena regulacija prometa koja će biti na snazi 1. studenog od 06:00 do 18:00 sati. Regulacija se odnosi na dio Zagrebačke ulice – biciklistička traka (od križanja sa Kolodvorskom ulicom i Ulicom Hrvatske Bratske Zajednice do Zadarske ulice) i Ulice dr. Jurja Dobrile.

Sveta misa na glavnom gradskom groblju održat će se na dan Svih svetih u 15 sati i dan kasnije (Dušni dan) također u 15 sati vani na glavnom platou. Djelatnici groblja, tijekom vikenda i na sam blagdan, bit će na raspolaganju sugrađanima za sva pitanja i pomoć.