Home FOTO VIJEST Svi na Tuđmanac! Uključite se u brojne aktivnosti u sklopu VG Festa...

Svi na Tuđmanac! Uključite se u brojne aktivnosti u sklopu VG Festa i Festivala vještina za život

Navečer nas čeka koncert Zabranjenog pušenja

PODIJELITE

Danas se na prostoru Parka Franje Tuđmana održava VG Fest i Festival vještina za život koji kroz cijeli dan okuplja brojne građane, posebno djecu i mlade.

Velika Gorica i Savez izviđača Hrvatske domaćini su drugog po redu Festivala vještina za život koji okuplja niz organizacija i institucija koje provode programe izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja usmjerene razvijanju vještina za život te samostalnosti kod djece i mladih. Nakon jutra će i kroz popodne imati priliku na 10 lokacija sudjelovati u nizu zanimljivih izlaganja, aktivnosti i radionica, a s ciljem razvijanja bitnih i korisnih vještina za život.

Na istom prostoru se danas i sutra održavaju i brojne ekološke i praktične radionice u sklopu VG Festa, najpoznatijeg velikogoričkog festivala. Uz nastupe naučite kako izraditi zmaja ili origami, sapune i prirodne omekšivače od eteričnih ulja, biljni terarij, upoznajte zanimljiv biljni i životinjski svijet, zaplešite na svili ili uz hula hoop, uživajte u uličnim predstavama i akrobatskim vještinama. Navečer stiže prava poslastica, koncert Reformatora te Zabranjenog pušenja od 20:30 sati.

Cijeli program možete pronaći u nastavku.