Home Izdvojeno Sve je spremno za 1. Kučku biciklijadu

Sve je spremno za 1. Kučku biciklijadu

PODIJELITE

Sutra će se održati 1. Kučka biciklijada, a organizatori iz Udruge žena Kuče ističu kako je sve spremno za sutrašnje tri utrke.

– Glavni cilj Biciklijade je podići svijest o tome kako je zdravlje najbitnije blago koje čovjek može posjedovati u životu. Godišnje u svijetu zbog nedovoljne tjelesne aktivnosti premine 3 milijuna ljudi i ovim događajem nastojimo povećati tu svijest čovjeka kao pojedinca o zdravlju – istaknuli su organizatori.

Biciklijada sadrži 3 rute koje su svojim kilometražama i vrsti terena prilagođene svim uzrastima i općenito svim sudionicima. Iako je biciklijada za sve uzraste, djeca do 14 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe ili mogu dostaviti suglasnost roditelja/skrbnika na dan Biciklijade.

– Iza nas su brojni dani u kojima smo pripremali sve bitne stavke kako bi naša Biciklijada bila vrhunski odrađena. Bilo je naravno i teških dana i moramo priznati da su nas ti teški dani izrazito kočili, no oni sretniji dani su prevladavali i to nas je guralo naprijed. Stoga pozivamo sve Velikogoričane i Turopoljce na našu 1. Kučku biciklijadu kako bismo zajedno uživali u prirodnim ljepotama našeg lijepog Turopolja! – pozvali su iz Udruge žena Kuče.

Sve tri rute kreću istodobno u 11 sati. Start i cilj kao i središte događaja nalaze se ispred Društvenog doma Kuče. Poslije Biciklijade slijedi velika zabava uz hranu, piće i glazbu.