Home Izdvojeno Stigli su novi filmovi u Kino Gorica

Stigli su novi filmovi u Kino Gorica

Animirani sinkronizirani film ''Leo da Vinci: Misija Mona Lisa'' i znanstveno-fantastični film ''Projekt: Titan''.

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Od danas do 25. travnja u Kinu Gorica prikazuje se animirani sinkronizirani film ”Leo da Vinci: Misija Mona Lisa”. Film možete pogledati u 18 sati, osim u nedjelju kada će se prikazati u 18.30 sati, dok u subotu i ponedjeljak nema filmskih projekcija u kinu. Film je režirao Sergio Manfio.

– Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinci radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenza dok ih njegova simpatija Lisa promatra i podruguje im se. Jednog dana Lisinu kuću zahvati iznenadni požar te obitelj više ne može plaćati dugove.Da bi spasili Lisu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upusti u avanturu pronalaženja blaga i sukoba s piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma – najavili su crtani film u POUVG.

Drugi film koji možete pogledati narednih dana u 20 sati, osim u nedjelju te u subotu i ponedjeljak kada nema filmskih projekcija, jeste znanstveno-fantastični film Lennarta Ruffa ”Projekt: Titan”. U glavnim ulogama su Sam Worthington i Taylor Schilling.

– U bliskoj budućnosti u kojoj površina Zemlje nije više naseljiva, bivši pilot zračnih snaga, Rick Janssen, odabran je za vojni eksperiment stvaranja čovjeka sposobnog preživjeti u sirovom okolišu Saturnovog mjeseca Titana – najavili su film u POUVG.